Британски рибар се оказа между  живота и смъртта, след като

...
Британски рибар се оказа между  живота и смъртта, след като
Коментари Харесай

Когато природата отвърне! Британец улови риба, но тя му скочи в устата и се опита да го задуши до смърт

Британски риболовец се оказа между  живота и гибелта, откакто реши да целуне одеве хваната риба. В този миг рибата му скочила в устата, което на собствен ред провокирало ненадейно прекъсване на сърцето му, написа Би Би Си.   Членовете на локалния морски клуб Boscombe Pier Sea Anglers, с цел да спасят своя сътрудник Сам Куилям, се пробвали да му създадат изкуствено дишане. В последна сметка животът му бил избавен от пристигналите в точния момент медици.

С целувка с рибата 28-годишният британец решил да означи сполучливия улов на морски език. Но, когато той я доближил до устата си, 14-сантиметровата риба му се изплъзнала и безусловно му паднала в устата, споделя негов другар. Мъжът престанал да диша и претърпял прекъсване на сърцето непосредствено на дока на морския курорт Боскомб, в предградието на град Борнмут.

Пристигналите медици съумели да качат мъжа в колата за спешна помощ, където да извадят рибата от гърлото на потърпевшия благодарение на щипци.


Сам с приятелката си Сандра

Медицинският брат Мат Харисън описа: „ Трябваше колкото се може по-бързо да извадим рибата от гърлото на пациента, другояче той можеше да не оцелее до болничното заведение. Прекрасно разбирах, че имах единствено един късмет, с цел да направя това вярно – в случай че изпуснех щипците, или рибата се плъзне встрани, или от нея се откъсне късче, нямаше да можем да създадем нищо, с цел да освободим дихателните пътища “

По думите на медицинския служащ, люспите на рибата били се зацепили в гърлото на потърпевшия, само че в последна сметка те също били извадени.
Медикът признава, че това е най-необичайният случай в неговата процедура.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР